Kanelbullens dag!!

Hej igen!!!

Ville bara påminna alla om att det är kanelbullens dag idag!!!!
Själv har jag ätit två st...

image185

En till mig själv, och en till Sara som sitter i Spanien och inte får någon!!
Har man lovat så har man....
Med ett stort glas mjölk till, MUMS!!!

Kramisar i massor!!!

Kommentarer
Postat av: eva-lena

Gott med kanelbullar, Hanna och jag bakade härom dagen. Ska ta en nu jag med.

2007-10-04 @ 13:11:37
Postat av: Jan Olsson

Krya på dig,hoppas att bullar och hockey är rätta medicinen.

2007-10-04 @ 22:09:37
Postat av: Micke Laxpastej

Hej! Detta var en hockey-upplevelse utanför det vanliga. Första perioden var en seg deg, som om lagen inte riktigt jäst till ordentligt. Kanske bak-plåtspappret (som alla hockeyspelare har) inte satt ordentligt! Man åkte mest runt i kringlor och smörade. FBK fick som vanligt till ett tur-mål som min mor med rullator hade fått till snyggare. Gött dock med bullen i pausen som tröst till det underläge mitt kära Brynäs hamnat i (0-1). Detta gav mycket energi för det gick inte mer än 57 sekunder i andra innan Brynäs hade kvitterat! Tack Ullis för den energikicken! Det ville sig dock inte bättre än att FBK turligt nog med en studs från läktarn, domarn och Sankte Per, satte 1-2 helt otagbart för den omättligt bulltokige Daniel Sperrle i Brynäskassen. Nåväl (tänkte jag för jag kom inte på något bättre att tänka) kom Brynäsarna tillbaka och tryckte in bullen i ugnen till 2-2. Den Lila arenans temperatur låg mellan 200-225 grader och publiken kokade. Det ångade kanel ända fram till korvförsäljarna, där det luktade senap. Även en Sibylla-frälst som jag kände att det osade ugglor i mossen och förmodligen hade jag rätt. FBK förstörde minnena av första periodens bullfest och dängde in en rökare i krysset (2-3). Periodpaus igen. Promenad. Ny bullfest. Ny period. Denna bulle gav ny energi till en annars så eländig tillvaro med en FBK-klack som ropar hur man ska krossa det Heliga Laget. Man kan stå ut med mycket tryck bara MEN FÖGA DEN SOM GER SIG! Det började bra men slutade med utvisningar, uttagen målvakt och elände! Så trots förlusten med 2-4 i bull-baken, cyklade jag hem i min ensamhet med de 2 bullar i tanken. Jag kom hela vägen hem och i mitt protokoll blev slutresultatet 4-4.
;)
PS! Som känd sport- och bullkommentator ger jag:
5 bullar till Ullis
4 bullar till Brynäs
3 bullar till han som var Brynäs-klacken
2 bullar till Färjestads målvakt som var sketa-bra
1 bulle kan Julle få (en med snygg Brynäs-tröja)
0 bulle till äcklet som kommenterade matchen bakom oss

2007-10-05 @ 20:48:50
Postat av: Jan Olsson

oj oj oj nu börjar väl
kvälls blaskorna slåss om miljömuppen. Eller kanske mat Tina lägger grytvantarna på honom! Men vem vill ha en Brynäsare förresten.;)

2007-10-05 @ 22:00:02
Postat av: Micke Miljönisse

Ja du Jan! Vi har x-tra koll på dej efter detta inlägg hehe...! Det är av vikt att man hänger i miljöarbetet. Annars kommer Tina med de hårda grythanskarna. Hon är Brynasare och inte att leka med! Tänk på det! Mvh Gruppledaren ;)

2007-10-05 @ 22:30:30
Postat av: Jan Olsson

Det är en trevlig kille den där Micke och gillar dina bullar gör han ju också.Å så länge brynäsarna inte kan spela hockey så har man ju inget ont av dom.

2007-10-06 @ 16:40:44
Postat av: Micke

Jan verkar också vara en trevlig prick. Ni är möjligtvis inte släkt?

2007-10-06 @ 17:01:20
Postat av: Sara Danielsson

Dom där bullarna såg super goda ut ju .. :) Ge mig !! :) Tack så mycket för att du kom ihåg mig gums .. :) Kramar

2007-10-19 @ 20:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback